...

|
susah sangat ke nak bertolak ansur? eh susah sangat ke nak tolong orang? aku ingat yg dulu tu yg terakhir, tapi jd balik. knp orang suka pijak kepala aku? kalau lepas orang tu dah pijak kepala aku, and aku mesti tau diorang akan cakap "puteri ni bodoh la.bg je apa orang nak.ye kan aje apa orang cakap", moron listen here.. aku bukan bodoh tapi aku nak bgtahu, aku ada lagi rasa simpati untuk menolong orang and bukan mempergunakan sesiapa..this fake attitude wont be worthless laa. aku xcakap aku berpura-pura, tp orang akan tengok aku macam tu. tapi kalau dengan my siblings pun aku ada geti rasa bertolak ansur, xkan lah dengan kawan2 aku xde rasa macam tu. aku bukan nak cerita aku baik sangat, tapi aku nk bgtahu ciri2 yg aku ada yg buat korang cakap aku bodoh, tp korang sendiri tak ada..jd nyaa korang jeles kat aku kan. how lame. go die pls dgn perangai mempergunakan orang and tak rasa sikit bersalah and tak rasa nak ucap sepatah perkataan "terima kasih". aku banyak dah berterimakasih sampai satu masa, sekarang ni juga aku dah malas nk cakap dah ayat tu,rasa macam sia2 menolong orang yg tak berterimakasih tapi aku yg terhegeh2 ber"terimakasih" n "sorry".

0 annotation: