masak

|
harini rasa rajin pula. masak bg buzz sikit. tapi tak sedap. takpe asalkan mencuba dan rajin memasak. umur semakin tua. esok daging masak lemak cili api ke masak daging kicap?? buntu. malam ni pegi kedai beli barang dapur esok kita masak yg lain bagi lg kawan2 hahaha mcm chef. mandi dulu buhbye

rasa macam takde motif

tak habis fikir

|
OMG! wuts wrong with puteri hari hari macam ni?? sedih hari hari? emosional hari hari? fikir benda tak kan jadi hari hari? ya Allah! dewi thanks everything. dewi je faham aku. tolong. aku dh rasa macam macam..WTHeck?? i shud move on. cmon' puteri. u're in the wrong side. make decision tak fikir perasaan oranglain. dia bukan binatang. tolong. aku tak tau nak buat apa.tak kan nk straightfrwrd dengan 2nd person? gila kau? im not dat brave && 1st person aku sayang lagi. tapi kalau dah dengan 1st person again, 2nd person still ada dalam hati. apa puteri ni cakap?? tak faham lah. sampai bila nye ni? nak tunggu je apa nak jadi jadi? macam tu? tolong nak nangis T.T tunggu je masa yang tentukan? macam tu? okay. tunggu masa is d best! because im not dat brave nak face orang untuk meluah2kan ni. S***!

memang bosan

|
harini khamis; esok jumaat; sabtu dah balik. barang tak kemas lagi. banyak sangat barang ni. memang dah tak boleh tidur lambat. risau bangun lambat naik sem ni. memang seronok naik dapat jumpa kawan, tp naik nanti nak kena kemas rumah, dapur takde, fridge takde, macam macam lg takde. tak kan nk makan dekat luar je, habislah duit. oh tp memang aku buang je semua yg aku rasa tak diperlukan dalam rumah tu. sorry ye sebab main buang tanpa bertanya ex-housemate HEHE :) insayallah boleh buat dengan sempurna haiihh. lg satu ni, kalau lah aku sakit siape nak jaga? fara, long dah takde. siape nak bawak pergi klinik? insyallah tak sakit. aku ni orang kurang vitamin, jadi lah macam macam sakit. insyallah kuat. okay. get ready je jumaat ni sebab nak balik sabtu ni. INSYALLAH!

made my day

|
oh ye..td baru balik dr danga lepak dengan dewi tepi pantai tu straight ke lappy baring sampai sekarang. aku cerita from A to Z masalah aku. yes if only "you", dengar apa dalam hati aku. dua-dua nye pun. sekarang aku boleh cakap hati aku sometimes no && yes. wth! betul betul lah.puteri kan dh besar, dah boleh buat keputusan yg memang WOW! tolong lah. mana pergi hati yg dulu? semua salah aku. dah laaa.tak boleh lagi cerita panjang.
p/s: kenapa kau muncul? u ruins evrything.

ty | putet

if only i can see you

|
i've no words to say to express my feelings





Kekasihku jangan bersedih lagi
Keringkanlah titisan airmata di pipi
Kekasihku tabahkan hatimu
Sekalipun tak pernah terduga
Halangan yang melanda
Melenyapkan impian bersama
Jangan dikesali atas apa yang terjadi
Mungkin rahmat sebaliknya
Membuahkan bahagia

Kekasihku aku tahu
Kita sama saling percaya
Tidak pernah ada dusta
Kasih antara kita
Jangan berduka
Jangan berdendam pada sesiapa
Bersabarlah menerima
Segala-galanya dengan redha

Mungkin suatu hari
Kita akan bersama lagi
Aku masih mengharap
Segalanya kan berulang semula

b..bo..bor..bore..bored

|


d reason ber'blogging' balik is; so&&too bosan; enuff said


donoe

|
dear love
DECLARE WAR la eh?seems like you want war,i'll give dat war.m so so sorry.i tak tau knp i marah sangat && tak bertegur you.
|
i dont noe why i keep playin d pete murray songs. i wonder why m so sooo into him.



pleaseee :(